Nápoly, a meglepő ellentmondások csodaszép városa

Nápoly csodaszép város. Nápoly különleges város. Nápoly az ellentmondások városa. Megvan benne minden – és mindennek az ellenkezője.
napoli
A szűk belvárosi sikátorok egyszobás, földszintről nyíló lakásaitól (basso) a nagypolgári Vomero elegáns, panorámás lakónegyedén át a Posillipo csodálatos fekvésű, a tengert magukba szívó luxusvilláiig – ez mind Nápoly. A természet lenyűgöző adottságokkal áldotta meg, s hosszú, olykor hányatott történelme rengeteg csodálatra méltó nyomot hagyott a városban. Kulináris szempontból maga a gyönyör, az emberek közvetlensége és kedvessége pedig határtalan. Felejtsd el a sztereotípiákat, inkább fedezd fel és ismerd meg ezt a különleges várost, amely örömmel kitárul annak, aki jó szívvel közelít hozzá.

A legnépszerűbb látnivalók képekben

Fedezd fel NÁPOLYT!
Látnivalók

Galleria Umberto

Nápoly egyik legfőbb utcájának, a via Toledónak az elején nyílik egy építészetileg csodaszép, üzletekkel, kávézókkal és emberekkel teli átjáró, a Galleria Umberto.

Élmények Nápolyban

pizzakeszites napoly

Készítsd el a margheritádat!

Mit szólnál ahhoz, ha nemcsak ennél, hanem készítenél is pizza margheritát Nápolyban? Légy profi pizzaiolo 2 órára, és tanulj meg nápolyi pizzát készíteni abban a városban, ahol született.

Itt keress szállást

BOOKING

VRBO

Hol érdemes enni Nápolyban?

Kóstold meg a nápolyi pizzát!

Nápolyban egymást érik a jobbnál jobb éttermek és pizzeriák. Érdemes előre rákeresni arra a környékre, ahol lakni fogsz, hogy megtaláld a neked legjobban tetsző helyet.

Utazási információk

Aki jól ismeri a várost

Ha autót bérelnél

Jó, ha ezt is tudod

Egy csipetnyi olasz

Tanulj meg néhány olasz kifejezést, amely jól jöhet, amikor utazol.

MÁS IS ÉRDEKESNEK TALÁLNÁ? OSZD MEG MOST!

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn